Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi gólyatáborra érdemes...

Egyetemi gólyatáborra érdemes elmennem, ha nem vagyok az a bulizós alkat?

Figyelt kérdés
Ennek ellenére könnyen barátkozom, a piát nem bírom meg nem is szeretem, van barátnőm. Ismerkedés, barátkozás biztos oldana meg jó lenne, de ha ez a lányokkal kapcsolatban a szexben merül ki, a srácokkal meg földig ivászatig, akkor sajnos rosszul érezném magam, nem lennék oda való. Viszont, ha nem megyek el megbánnám:S 18f
2013. aug. 14. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Én sem szeretek bulizni, pl discoba meg ilyesmi, de annyit kibírok. Inni iszok ha kell azzal nincs bajom, de ott sem kötelező, fogsz este 8kor egy sört és iszod éjfélig, senki se fogja nézni, hányat ittál meg de mégis látják, hogy mindig a kezedbe van :D
2013. aug. 14. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Hány napos?

Ha két napos, menj el.

Ha öt napos és túl hosszúnak érzed, akkor nem tudom.

Néhány hasznos infót talán meg lehet ott tudni.

2013. aug. 14. 11:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Én ismerkedést és barátkozást várok el a gólyatábortól, meg jó programokat. A hivatalos szöveg is ezt mondja, azonban jobban belegondolva, meg a megkérdezettek nagy része szerint is csak a piálásról, csajozásról szól. ha meg tényleg így van, nem tudom, van-e értelme elmennem.
2013. aug. 14. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok bulizós, mégis elmegyek, épp azért, amit Te is írtál. Ismerkedni lehet ott, amúgy biztos vicces lesz, hajnalig bulizni, másokkal összefeküdni meg nem kötelező.
2013. aug. 14. 11:59
 5/6 anonim válasza:

Dettó ilyen vagyok és szintén nem hagyom ki. Ez tényleg egy olyan lehetőség, ami egyszer adódik az ember életében (optimális esetben, ugyebár) és nem szeretném elszalasztani magát az élményt, az ismerkedés lehetőségét, stb. :D

Szóval szerintem, ha egy mód van rá, te se hagyd ki. ;)

19/l

2013. aug. 14. 12:20
 6/6 zabmester ***** válasza:
Rajtad múlik. Ha szeretsz ismerkedni, barátkozni, akkor nyugodtan elmehetsz. De ha nem mész el, akkor sem maradsz le semmiről. Én most vagyok végzős a második szakomon, se itt, se a korábbin nem voltam gólyatáborban, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem volt rá pénzem (nyár végén sajnos nekem soha nincs), de ugyanúgy összebarátkoztam sok emberrel, mint azok, akik elmentek gólyatáborba.
2013. aug. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!