Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyik a legkönnye...

Szerintetek melyik a legkönnyebb évfolyam a gimnáziumban? Melyik évfolyamban marad több idő a suli mellett?

Figyelt kérdés
Óraszámra, tantárgyakra is kíváncsi lennék.

2013. aug. 11. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a 10. Akkor még nincsen fakt meg nagy hajtás az érettségi miatt,és ugyanannyi az óraszám, mint 9.-ben.
2013. aug. 11. 21:13
 2/6 anonim válasza:
szerintem a 9.... ilyenkor még kedvesek a tanárok, mert "új" vagy. sok az ismétlés, nincs fakt, nincs hajtás. szerintem.. plusz ilyenkor még nem bonyolultak a tanultak, tantárgyak, mindenből a legalapvetőbb dolgokat tanuljatok (kémia fizika stb..) amiket bárki megért..
2013. aug. 11. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Mindenképp az első egy-két év.

Utolsó előtti és utolsó év semmiképp, hiszen készülni kell az érettségire.

2013. aug. 11. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

nekem 9.-ben volt a legjobb az átlagom, suli mellett táncoltam, énekkaros voltam

a legtöbb időm pedig 12. mellett volt, mert 2 előrehozottat is csináltam és csak 3 tantárgyra kellett készülnöm, a nyelvvizsgám is megvolt már :) keddenként 3 órám volt és délben már otthon ebédeltem, a "leghosszabb" napomon is 6 órám volt csak

tőled függ, hogy mennyire hajtassz az évek alatt!! én tanultam és volt eredménye, mert rengeteg időm volt utolsó évben. Nehéznek pedig egyik évet sem nevezném

2013. aug. 11. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen az elején van több időd. Ahogy múlnak az évek, egyre több mindennel kezdesz foglalkozni, és egyre közelebb kerülsz az érettségihez. Nem az óraszámokon múlik.
2013. aug. 12. 08:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :D
2013. aug. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!