Szerintetek melyik a legkönnyebb évfolyam a gimnáziumban? Melyik évfolyamban marad több idő a suli mellett?
Figyelt kérdés
Óraszámra, tantárgyakra is kíváncsi lennék.2013. aug. 11. 21:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem a 10. Akkor még nincsen fakt meg nagy hajtás az érettségi miatt,és ugyanannyi az óraszám, mint 9.-ben.
2/6 anonim válasza:
szerintem a 9.... ilyenkor még kedvesek a tanárok, mert "új" vagy. sok az ismétlés, nincs fakt, nincs hajtás. szerintem.. plusz ilyenkor még nem bonyolultak a tanultak, tantárgyak, mindenből a legalapvetőbb dolgokat tanuljatok (kémia fizika stb..) amiket bárki megért..
3/6 anonim válasza:
Mindenképp az első egy-két év.
Utolsó előtti és utolsó év semmiképp, hiszen készülni kell az érettségire.
4/6 anonim válasza:
nekem 9.-ben volt a legjobb az átlagom, suli mellett táncoltam, énekkaros voltam
a legtöbb időm pedig 12. mellett volt, mert 2 előrehozottat is csináltam és csak 3 tantárgyra kellett készülnöm, a nyelvvizsgám is megvolt már :) keddenként 3 órám volt és délben már otthon ebédeltem, a "leghosszabb" napomon is 6 órám volt csak
tőled függ, hogy mennyire hajtassz az évek alatt!! én tanultam és volt eredménye, mert rengeteg időm volt utolsó évben. Nehéznek pedig egyik évet sem nevezném
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen az elején van több időd. Ahogy múlnak az évek, egyre több mindennel kezdesz foglalkozni, és egyre közelebb kerülsz az érettségihez. Nem az óraszámokon múlik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :D
2013. aug. 12. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!