Szeretnék iskolát váltani, de hogyan?
Figyelt kérdés
Külföldön élek, magyar iskolába járok, most megyek 11. osztályba. A szüleimmel ki fogunk telepedni Budapestre. Nagyon szeretnék bekerülni egy jó iskolába, lehetőleg biológia tagozatra. Elmondanátok, hogy ez hogy megy? Miből kell felvételizni? Eddig heti 1 órában tanultam bioszt és kémiát, 2-ben fizikát. Mennyire lesz nehéz dolgom? Kérlek írjatok!2013. aug. 11. 15:17
1/5 anonim válasza:
Ha érdekelnek a reál tantárgyak és szívesen is tanulod őket akkor nem lesz nehéz dolgod. Mert ugye a tanulás szorgalmon is múlik. Ha nincs is kimondottan olyan iskola, ahol biológia szak van, akkor reál szakra tudsz menni. De ha gimnáziumba mész, akkor 11-ben már szokott lenni fakt is ami azt jelenti ha szeretnél felvehetsz max. 2 szakot amiből plusz 3 órád lesz/tantárgy.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igazából szeretem a reál tantárgyakat, de a humánokat is ugyanúgy. Esetleg mondanál pár iskola nevet? Mert már jövő hét elején neki fogunk a telefonálgatásoknak...
2013. aug. 11. 16:03
3/5 anonim válasza:
Gimnáziumokra gondoltál, nem?
Ahol van biosz/kémia tagozat? Apáczai Gimi, Berzsenyi Dániel Gimi, Eötvös József Gimi, Szt. László Gimi.
Nem árt, ha bioszból,kémiából eddig is jó voltál (ötös).
4/5 anonim válasza:
Még az iskolák honlapját (weboldal) is nézzétek meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, és eddig ötös voltam mindkettőből, matekből és fizikából is 4-es. Utána nézek a honlapoknak.
2013. aug. 15. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!