Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME TTK-fizika intézet vélemén...

BME TTK-fizika intézet vélemények?

Figyelt kérdés
Érdekel mindenkinek a véleménye aki tud valamit róla. Minden érdekel! Milyen nehéz másik egyetemhez vagy másik karhoz viszonyítva. Mennyi szabadiő van? Mennyire szivatnak meg? stb.

2013. aug. 11. 02:15
 1/3 anonim válasza:
100%
Szia én SZTE-s vagyok. A BME-nek jó híre van, szivatásokról nem sokat tudok, de szerintem nem jellemző. Szabadidő? Hát embere válogatja. Készülj fel, első félévben nem nagyon lesz életed. Azt átvészelve és feltéve ha bent maradsz, már nem olyan durva (Na jó nem a francokat nem, csak megszokod a szenvedést :D). Amúgy ettől eltekintve a legkirályabb dolog fizikát tanulni!
2013. aug. 16. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Például mennyi a szadidőd egy átlagos napon? Tehát van a "szenvedés" mellett 2-3 órád magadra? pl. sörözés a haverokkal?

2013. aug. 17. 11:16
 3/3 anonim válasza:
Én azért azt hallottam, hogy a BME Fizika az első évben nem a mértéktelenül kiosztott sok jó jegyről híres, szóval azért némi szivatás is lesz a dologban...
2013. aug. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!