Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pénzügy-számvitel: BGF vagy...

Pénzügy-számvitel: BGF vagy Corvinus, vélemények?

Figyelt kérdés

2013. aug. 8. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Egyértelműen a Corvinus. Ez az ország legelismertebb gazdasági egyeteme, akárki akármit is mond és a közeljövőben sem igazán fog ez változni.
2014. jan. 18. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Gondolom, már nem aktuális a kérdés, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Elsőre melyik iskola volt szimpatikusabb? Milyen visszajelzéseket kaptál róla? A várható pontszámaid alapján hová lenne esélyed?

Ezeket mérlegelve jelentkezz, de csak a saját döntésed miatt, ne azért, mert mások rábeszéltek vagy lebeszéltek.

Engem a hajamnál fogva sem lehetne a Corvinusra rángatni, mert nem szimpatikus az iskola, egyszerűen nem tudnám ott elképzelni magamat. Pedig lenne elég pontom hozzá.

2014. jan. 18. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
HR osztályokon már BGF-PSZK a nyerő, BCE-nek nagyobb a füstje mint a lángja. Ja és nem BGF-es vagyok...
2014. jan. 23. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

00.17-es:

már bocsi, de itt pont a pénzügy-számvitelről szól a kérdés, úgyhogy IGEN, fontos a gyakorlatiasság :)

BGF-en is vannak olyan szakok, amire semmi pénzért nem mentem volna, de a pénzügy-számvitel az itt jobb, mint a Corvinuson ;)

és egyébként téged idézve:

"az tény, hogy a bgf-en sokkal jobb könyvelő szakembereket képeznek mint a bce-n."

ennyi a válasz erre a kérdésre ;)

kérdező, PSZF-et válaszd! :)

2014. jan. 27. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki akar könyvelő lenni aki pénzügy-számvitel szakra jár....
2015. okt. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!