Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME-n belül elvileg bármelyik...

BME-n belül elvileg bármelyik tárgyat (kartól függetlenül) felvehetem, ha teljesítve van hozzá az előkövetelmény, nem?!

Figyelt kérdés
(ÉMK-sként szeretnék GTK-s tárgyakat felvenni.)

2013. aug. 7. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van elég hely, akkor felveheted, és szabadon választhatónak számít.
2013. aug. 7. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, kivéve ha az előkövetelményben vagy az adatoknál benne van, hogy csak az adott kar hallgatói vehetik fel. Mert volt már, hogy szerettem volna felvenni egy másik kar tárgyát és ez volt a probléma mire írtam a tárgyfelelősnek aki erre csak annyit mondott, hogy a saját karom tárgyait vegyem fel -.-
2013. aug. 7. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is írtam az egyetemnek, azt a választ kaptam, hogy bármelyik intézményi tárgyat felvehetem, de a Neptun nem engedte, szintén azzal az indokkal, hogy nincs meg hozzá az elő követelményem (1, féléves BSc tárgy...), megint írtam, hogy ilyenkor mi van, azt mondták, hogy írjak kérvényt, de arra meg kb. "1 év alatt" szoktak válaszolni, közben mindjárt szeptember. Most nem tudom, hogy akkor tényleg nem tudom felvenni vagy csak a Neptun arcoskodik megint... :/
2013. aug. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!