Mit gondoltok a Debreceni Egyetem Informatika Karáról?
Figyelt kérdés
Mennyire jó az egyetem, és mennyire tudja megalapozni az informatika tudásomat? Mennyire lehet elhelyezkedni azután, hogy itt végeztem?2013. aug. 5. 14:51
1/11 anonim válasza:
Szerintem erős egyetem, jó tudást ad, és a diplomád is ér valamit.
3/11 anonim válasza:
haverom most lesz harmadéves prog infón ő szereti :)
5/11 anonim válasza:
Utolsó, ezt miből gondolod? Van tapasztalatod? Leírnád, kérlek? (én ott végeztem)
6/11 anonim válasza:
én meg oda járok, és azt látom, hogy csak a sok elméleti definíciót meg egyéb hülyeséget erőltetik, amiket mindenki csak bemagol/kipuskáz, 2 nap múlva meg elfelejt, gyakorlati haszna meg semmi az egésznek.
7/11 anonim válasza:
Pontosan leírtad, milyen az egyetem :) Ez általános. Naivság lenne azt hinni, hogy az egyetem kész tudást ad, inkább csak felkészít, hogy utána bármit meg tudj tanulni, ad egy látás- és gondolkodásmódot. A munkahelyen kell majd specializálódni.
8/11 anonim válasza:
Itt nem erről van szó. Analízisből is lenyomtak egy csomó elméletet, amit senki nem tudott megtanulni, mindenki kipuskázta és átment, mert csak ezt a szar elméletet kérik számon. Ugyanakkor az évfolyam legalább fele egy egyszerűbb integrálást sem tud megcsinálni.
9/11 anonim válasza:
Az szép.
Pedig a BME-re mondják, hogy ott szinte csak elmélet van, hát így olvasva, hogy nálatok mi volt analízis ZH-n/vizsgán...
Nálunk a 100 pontos ZH-kon ill. a vizsgán 10 pontért volt elmélet, egyébként csak feladat.
10/11 anonim válasza:
Hát ezaz. Itt egy kezemen meg tudnám számolni, hány vizsgán volt eddig gyakorlati feladat, az összes többin csupa definíció, tétel meg bizonyítás. Ezek meg olyan dolgok, amikre egy héttel a vizsga után úgy sem emlékszik az ember (magyarul az egész tárgyat felesleges ebben a formában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!