Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet nem is vettek fel?

Lehet nem is vettek fel?

Figyelt kérdés
DE germanisztika szakjára jelentkeztem 3. helyre és ide vettek fel. Múlt héten már kaptam is emailt Neptunkóddal, mely azzal indít, hogy "Örömmel tájékoztatjuk-gratulálva ehhez ez egyetemre szóló felvételéhez- a tájékoztató postázása folyamatban van..." De eddig semmilyen levelet nem kaptam, habár egyik ismerősöm[Mindketten 150 kmre lakunk a várostól,de két szomszédos városban], akit másik szakra vettek fel, már csütörtökön megkapta a tájékoztatót. De gondolom, ha nem vettek volna fel, akkor miért is küldenének kódot a tanulmányi rendszerhez, nemde? Kollégiumra pedig péntekig kell jelentkezni, de így lehet feleslegesen... Most várjak még legalább szerdáig vagy inkább hívjam fel az egyetemet?
2013. aug. 5. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Jézusom... szerinted ha nem vettek volna fel, elküldik a Neptun kódot?

Legyél türelemmel majd megjön a levél..

2013. aug. 5. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy felvettek. Ne légy már ilyen, szerinted viccből csináltak Neptun kódot neked??
2013. aug. 5. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
biztos,hogy felvettek!:D
2013. aug. 5. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!