Lehet nem is vettek fel?
Figyelt kérdés
DE germanisztika szakjára jelentkeztem 3. helyre és ide vettek fel. Múlt héten már kaptam is emailt Neptunkóddal, mely azzal indít, hogy "Örömmel tájékoztatjuk-gratulálva ehhez ez egyetemre szóló felvételéhez- a tájékoztató postázása folyamatban van..." De eddig semmilyen levelet nem kaptam, habár egyik ismerősöm[Mindketten 150 kmre lakunk a várostól,de két szomszédos városban], akit másik szakra vettek fel, már csütörtökön megkapta a tájékoztatót. De gondolom, ha nem vettek volna fel, akkor miért is küldenének kódot a tanulmányi rendszerhez, nemde? Kollégiumra pedig péntekig kell jelentkezni, de így lehet feleslegesen... Most várjak még legalább szerdáig vagy inkább hívjam fel az egyetemet?2013. aug. 5. 10:26
1/3 anonim válasza:
Jézusom... szerinted ha nem vettek volna fel, elküldik a Neptun kódot?
Legyél türelemmel majd megjön a levél..
2/3 anonim válasza:
Persze hogy felvettek. Ne légy már ilyen, szerinted viccből csináltak Neptun kódot neked??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!