Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 1 év alatt 3 osztály? Ilyen...

1 év alatt 3 osztály? Ilyen létezik?

Figyelt kérdés
van egy csávó aki most akar majd beiratkozni esti gimibe és egy év alatt el akarja végezni a 10. 11. és a 12. osztályt.azt tudom hogy kettőt lehet mert én is azt csináltam na de hármat? utána meg érettségi egyből? húzósnak tűnik..
2013. aug. 4. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Az is
2013. aug. 4. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
az esti gimik lényege kb. ez,hogy rövidebb idő alatt is elvégezd(na meg ugye perkálni is kell),de kicsit soknak tűnik,de ki tudja,hogy neki mit tanítanak meg,és azt sem tudhatjuk,hogy bármennyire is szabálytalan mennyit segítenek neki az érettségiben.
2013. aug. 4. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:
nálunk most lett ingyenes az esti gimi.de szerintem már mindenhol az.és igen lehet 1 év alatt 3 osztályt.
2013. aug. 4. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!