Gólyaként a neptunban nem látok semmit, ez normális?
Még az általános dokumentumok is üres, pedig
beiratkozáskor nyomtatnom kell onnan.
Figyelt kérdés
Beregisztráltam, mindent úgy csináltam, ahogy a levélben le volt írva, bent is vagyok a neptunban, látom az adataimat, de nem tudom, hogy hogyan tudnám a hiányosokat kitölteni (taj, adószám), azokat nem engedi. de semmit nem látok itt, akárhova kattintok, nem látom a mintatantervet sem, pedig jól írja a szakomat is. a legjobban a dokumentumok aggasztanak.
2013. aug. 2. 12:17
1/9 anonim válasza:
Őszintén: miért kellene neked ott bármit is nyomkodnod???????
Ez már a 179. ilyen kérdés, és még senki nem magyarázta meg, hogy neked miért kell nyomkodni a neptunt? 2-3 kattintással alaposan el lehet ott baxni bármit, gólyaként miért akarjátok nyomkodni?
Semmi dolgotok még ott benne..... Eltelik 1-2 hónap és örültök, hogy nem kell belépni...
2013. aug. 2. 12:24
2/9 A kérdező kommentje:
meg szerettem volna nézni az ajánlott órarendet, kinyomtatni a dokumentumokat, amit beiratkozáshoz VINNI KELL, és esetleg adatokat pótolni. Le van írva, miket nyomtassak ki NEPTUNBÓL, és vigyem magammal feltétlenül. hát ezért NYOMKODOM.
2013. aug. 2. 12:26
3/9 anonim válasza:
Ember. AUGUSZTUS 2.-a van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyugi. Alig 1 hete vettek fel. Ezek a dolgok majd kb. egy hónap múlva lesznek aktuálisak......
És nem nem kell semmit kitöltögetned, pótolnod stb.
Szerencsére az egyetemek nem bízzák az ilyen ügybuzgó diákokra...
2013. aug. 2. 12:27
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben. köszönöm. elég lett volna annyit beírnod, hogy "később minden ottlesz, most hagyd". de ha ez neked jól esik, akkor fröcsögtesd a nyálad továbbra is. kellemes péntek délutánt! :)
2013. aug. 2. 12:29
5/9 anonim válasza:
Melyik egyetemen van augusztus elején beiratkozás?
Nyár közepe van, a TO-k többségén is szabadságon vannak. Ha két hét múlva sem látsz semmit, akkor kérdezz utána.
2013. aug. 2. 12:31
6/9 A kérdező kommentje:
rendben, akkor türelmes leszek :) csak már vártam nagyon. ez szerintem még mindig jobb kategória, mint amikor teljesen beleszarnak mindenbe a diákok.
2013. aug. 2. 12:43
7/9 anonim válasza:
Normális. egyedül a saját adatok menübe van olyan hogy adatmódosítás, itt tudsz felvinni hiányzó dolgokat. de ez is egyetem függő, van ahol itt sem engedélyezett az hogy diákok beleírjanak. (nálunk ME pl. igen)
egyéb helyre nincs jogosultságod írni. el sem tudom képzelni milyen dokumentumot hiányolsz. A felvételinél beadott bizonyítványokat? Vagy mit. ezek adatai lesznek/vannak feltöltve a Neptunba, nem más.
2013. aug. 2. 12:46
8/9 A kérdező kommentje:
beiratkozási lap 2 példánya, hallgatói nyilatkozat, felhasznált félévekről nyilatkozat, Alumni tagsággal járó nyilatkozat, ezt mindet onnan kell kinyomtatni, és kitöltve vinni beiratkozásra. de már látom, hogy amint elérhetően lesznek ezek a dokumentumok, értesítenek, így én néztem be. :)
2013. aug. 2. 12:54
9/9 anonim válasza:
Nézz szét részletesen az egyetem honlapján. Sok helyen onnan kell kinyomtatni, a bejelentkezési lapot. a felvett tárgyakat valóban a Neptunból, de azt csak akkor ha már felvetted őket, addig nincs mit. Tárgyfelvétel meg csak reg héten van, utána nyomtatod. Mintatanterv azaz ajánlott órarend is kell hogy legyen az egyetem honalapján. (Ezek nálunk mint elérhetőek a honlapon én az Me-re járok.) Rendes aktuális szeptemberi órarend meg még nincs, szerintem még sehol nem készültek el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!