Hol lehetséges Debrecenben ősszel újraérettségizni egy tantárgyból?
Egyre nagyobb zöldségeket hordasz össze. Tipikus esete a "hallgattál volna, bölcs maradtál volna" szólásnak.
A helyes választ pedig már leírtam rég. Higgyél, amiben akarsz, és terjeszd nyugodtan, legfeljebb kinevetteted magad. Persze, hogy van Oktatási és Kulturális Minisztérium, mindjárt a Mágiaügyi Minisztériummal szemben a túloldalon, és persze, hogy ugyanaz, mint az Oktatási Hivatal, és persze, hogy a miniszter is ugyanaz, mint a hivatali osztályvezető, és ezenkívül télapó és mumus is van, és ők is a minisztériumhivatalban dolgoznak. Béke veled.
Úgy látom nem érted a viccet és nem olvastad végig a kommentem, ugyanis a végén írtam, hogy "viccet félre téve".
Oké hogy nincs egy csepp humorérzéked sem, de azért ennyire ne vedd magad komolyan, nem előnyös tulajdonság.
Az első kommentemben pedig egyet értettem veled. Kijavítottál, addig oké, de most már azért túlzásba viszed. Az ilyenek mint te szerintem csak kötekedni lépnek be ide meg máshova is. (Tanulj meg dolgokat humorral kezelni mert különben belesavanyodsz a nagy igazságodba és az apróságokon való fennakadásba) Pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!