Várhatóan mikor lesz a beiratkozás a KRE- BTKra? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Nem kell elkezdeni lehurrogni, TUDOM hogy jön majd a levél, de én jövőhéten elutazom másfél hétre és valószínűleg nem leszek itthon, mikor megérkezik. Azt szeretném tudni, hogy várhatóan mikor lesz a beiratkozás, mert van ahol csak szeptemberben, de az is lehet, hogy előbb, és nem szeretnék lemaradni, nem tudom, hogy működik ez. Megnéztem a honlapjukat is, de sehol nem írnak erről információt. A normális, segítő jellegű válaszokat előre is köszi. :)2013. júl. 30. 22:16
1/7 anonim válasza:
Honlapjukon nézz szét, remélhetőleg fent van.
(Nálunk pl. fent van az egész félév időbeosztása, beleértve a beiratkozás idejét is)
2/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de sehol sincs :/
2013. júl. 30. 22:36
3/7 anonim válasza:
Nyugi, valószínűleg csak az után, hogy lezajlott a pótfelvételi eljárás is:)
4/7 anonim válasza:
a tanulmányi osztály szerdánként nyitva van, esetleg őket kérdezd meg.
5/7 anonim válasza:
Készítettem neked egy minőségi és professzionálisan kidolgozott fotót az ájfón huszonötösömmel.
Ha valamit nem tudsz elolvasni, akkor kérdezd meg és leolvasom!
6/7 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon szépen köszönöm! :)
2013. júl. 31. 15:45
7/7 lajhar02 válasza:
én már megkaptam a levelet, és aug.28. a beiratkozás dátuma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!