Mi a véleményetek a Károli Gáspár Egyetem jogi karáról? Megéri odamenni, vagy sokkal rosszabb, mint az ELTE vagy a Pázmány?
köszi.
tudom, hogy nehéz lesz, csak néztem a tavalyi ponthatárokat, és majdnem 200 ponttal kevesebbért már be lehet kerülni a Károlira mint a másik kettőre, és gondoltam, ez azért jelent valamit...
Nem vagyok jogász, igy szakmailag semmit nem tudok hozzatenni de:
azert szvsz a reputáció az iskoláknál az itt következö ertelemben eléggé önbeteljesítö joslat (lehet).
Egy egyetem nemcsak vizsgákból áll amire papírt kapsz, hanem mindig közöség is, mégpedig egy olyan, ami az személyiségedet is nagyon befolyásolhatja. Az egyik meghatározó jellege az iskolának, milyen minöségü hallgatók járnak oda. Egy iskola ahol a közösség meghatározó része jó tanuló, tanulás iránt érdeklödö diák, akiket tanítani is öröm(!) elég más lesz, mint az olyan, ahol nagyon sok a tanulasért nem annyira lelkesedö diák. Csak most kezdek oktatni, de látom, mennyire lehúzza a tanárokat az érdeklödés hiánya, és, szorry az inteligenciáé is(ezt nem mondjak, es amugy is gyakran együtt jár). Persze TTKs voltam-vagyok, itt a lelkesedés valahol elvárt, elsösorban nem pénzért jön ide az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!