Bgf Szintfelmero matekbol?
Figyelt kérdés
Sziasztok !! Tényleg van a bgfen matekbol szintfelmero ? Mert ezt olvastam es kicsit megijdtem . A másik kérdésem az lenne hogy mi van akkor ha nem tudok ott lenni ezen mert az első heten van ( legalább is ezt írtak mások ) es en akkor nem leszek itthon ? Előre is koszi !!!!2013. júl. 28. 22:35
1/7 anonim válasza:
hehe, nagyon mókás dolog :D
nem használhatsz számológépet :D
de egyébként tök alapvető dolgokat kérdeznek benne, tehát semmi ördöngösség, x pontot el kell benne érned (talán 6 vagy 8, már nem emlékszem), és ha ezt nem éred el, akkor fél éven keresztül egy szintre hozó órán kell részt venned, amin kötelező a megjelenés (nekem meg lett a pontom, szóval erről az óráról nem tudok mesélni)
nem emlékszem, hogy lett volna pótló, bár lehet, hogy volt, de inkább hívd fel a sulit, a matek tanszékkel nem jó kikezdeni már a legelején
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi:) hat remelem tényleg nem lesz nehez , igazad van be fogok telefonálni
2013. júl. 28. 23:49
3/7 anonim válasza:
egy jó tanács a jövőre, ha nem vagy biztos valamiben, először telefonálj, és ha nem válik be, menj be személyesen, e-mail-hez csak végső esetben nyúlj, sokszor nem válaszolnak rá
4/7 anonim válasza:
Bocsi a kérdésért, de mely szakokon van a BGF-en ilyen szintfelmérő? ugye nem mindegyiken van? :D
5/7 A kérdező kommentje:
sztem a pszkn mindenhol van mert az matekosabb .. De lehet nincs mindenhol :)
2013. júl. 29. 13:54
6/7 anonim válasza:
szerintem van mindenhol, ugyanis a többi karon is van analízis
7/7 anonim válasza:
mindenhol van, külkeren azt hiszem 50 vagy 60 százalékot kell elérni, és nem kell egész félévben felzárkóztatóra járni. Amúgy azon az órán is a rendes órai anyagot veszik, szóval plusz gyakorlás. Főként az azonosságokat kell átnézni meg a hatványozási szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!