Milyen igazolásokat kell feltölteni a kollégiumi jelentkezéshez?
Figyelt kérdés
BCE- ÉTK-n leszek első éves, most jelentkezem a kollégiumba, és nem tudom, milywen dokumentumokat kell egyáltalán feltöltenem. Sehol nm találtam leírva.2013. júl. 28. 20:40
1/4 anonim válasza:
Szülők legmagasabb iskolai végzettsége, munkáltatói igazolásuk(jövedelemigazolás) hány testvéred van akit eltartanak, hányan éltek egy háztartásban
Van-e fogyatékos testvéred
Szülőd egyedül nevel-e ennek oka, ha árva félárva vagy, akkor a halotti anyakönyvi kivonat...
Valamiért van-e a család jegyzői védelembe véve..
És a legfontosabb a távolság, és a közlekedés, ha nem kapsz kolit..
Tulképpen ugyanaz, mint majd a szoctámhoz..
(Én is odajártam:), de még papíralapon adtuk be ezeket, csíptem a kolit is, mind 3-ban laktam)
2/4 anonim válasza:
Én speciel nem laktam messze, csak 60 km....de soha nem jutottammvolna be 8ra a suliba, mert ha nem kerülünk dugóban akkor Bp fél 8, de onnan a suli több, mint 30 perc... Amúgy általában 7:50re ér fel a busz, vonat nincs
3/4 anonim válasza:
Én is kb. 60 km-re lakok pesttől,és közvetlen járatom nincs is oda, lehetetlen bejutni. Te kaptál kolit így, hogy "csak" ilyen messze laksz?
4/4 anonim válasza:
Igen, kaptam, (1. 2. ugyanaz vagyok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!