Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták! Mi kell az...

Egyetemisták! Mi kell az egyetemhez? Mit szoktatok használni?

Figyelt kérdés

Füzetbe írtok, vagy lefűzhető lapokra? mit érdemes beszerezni? mennyire fontos a laptop? vagy hogy van ez az egész?:D

Segítsetek légyszíves:)

2013. júl. 28. 18:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egy gyűrűs mappában hordtam lefűzhető lapokat. Keleltt számológép, rengeteg toll, vonalzók :D

Laptop kellett, de én koliban laktam... Számítógép nélkül nem igazán ment volna a dolog.

2013. júl. 28. 18:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én anno A4-es lapokra jegyzeteltem (így volt a legolcsóbb), amiket a legolcsóbb papírmappákba fűztem le. Kellett tudományos zsebszámológép és tollak. Vonalzó célszerű. Aki tanul programozást is, mindenképp legyen saját számítógép gyakorlásra. (BME Villanykar)
2013. júl. 28. 18:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én eleinte füzetet használtam, olyat, amiben 5 különböző színű lap van (vagyis csak a széle), aztán csak azt hordtam, abba belefért minden tárgy, ami kellett. Aztán átszoktam az A4-es lapra, aztán eleinte letűzögettem, de a végére már arra is lusta volt, és csak kupacoltam külön a tárgyakat. Emellett azok kellenek, amit a többiek írtak.

Nekem is van laptopom, de albérletes vagyok, amúgy felesleges. Suliba sose viszem be.

2013. júl. 28. 18:36
 4/17 anonim ***** válasza:
32%

Nem kell semmi különös

Legyen szállásod, járj be órákra

Attól nagyon függ, milyen szakos vagy

Elég-e papírt vinni, ha kell másis azt megmondják

2013. júl. 28. 18:39
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Attól is függ, milyen szakra mész, de egy e-book olvasót vagy olcsóbb tabletet mindenképp ajánlok. Nem kell folyton nyomtatni a papírhulladékot és kényelmesebb arról tanulni, mint a gép előtt görnyedni. Mert a saját jegyzetek használatáról, legalábbis sok tárgynál, le fogsz szokni, hidd el.

Jegyzetelni sima A4-es nyomtatólapra a legjobb, ezt érdemes legépelni is, de egy idő után úgyis ellustulsz.

Laptop jól jöhet, ha műszaki szakos vagy és létszükséglet, ha kolis.

Tollból mindenképp egy jobb minőségűt érdemes választani.

2013. júl. 28. 18:46
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Laptop alapvető, füzet vagy lap az teljesen mindegy amelyik neked kényelmesebb, ha műszaki szakra mész, akkor dipa, vonalzó körző stb is kellenek
2013. júl. 28. 19:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt a lefüzhetős lap megoldást akarom bevezetni, most 1 évig füzetekbe írtam (de a végére egy kicsit összefolytak a dolgok).

Nekem az első pár hétben nem volt laptopom (infós szakon vagyok), de nálam eléggé jól jött. De mondjuk 2 bátyám 1 évig kihúzták laptop nélkül.

2013. júl. 28. 19:52
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Sokat segítettetek!:)

2013. júl. 28. 20:04
 9/17 anonim válasza:
100%

csakis a4-es spirál füzetek.

órára járj be, jegyzetelj, és abból ha jól tudsz jegyzetelni, már lehet jó jegyet szerezni.

üdv

bme vbk

2013. júl. 28. 20:36
 10/17 anonim ***** válasza:
45%
mit tudtok ti stresszelni wazze??? attól, hogy egyetem pont ugyanúgy kell tanulni, mint középsuliba. azt használd, ami már bevált. ennyi...
2013. júl. 28. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!