Fiam médiaszakos gimnáziumba szeretne felvételizni. Bp-en melyek a legalkalmasabbak iskolák ehhez?
Szokásos rizsát fogom mondani, de én a saját bőrömön tapasztaltam.
Évente rengeteg kommunikáció és médiatudományos bölcsészt képeznek, majdnem minden egyetemen van kommunikáció szak. Már ha már egyetemre és továbbtanulásra is gondoltok ilyen irányban. Nagyon nagy a túlképzés, tudom mindenre ezt mondják, de ebből tényleg... Diplomát szereztem belőle és a mellette csinált OKJ-s szakmámmal sikeresebben találtam munkát.
Én inkább egy gimnáziumot ajánlok, erős nyelvoktatással, biosszal, kémiával, infóval, hogy meglegyen az alaptudás minden területen. A legjobb médiaszakos iskola sem lesz olyan hasznos szerintem, mint egy erős gimnázium.
Budapest Kőbányai Önkormányzat Szent László Gimnázium
5 éves képzés, szóval jól kitanulja a gyerek a szakmát + a 0. évben 12 órában tanul nyelvet (8 angol, 4 második idegen nyelv)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!