Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Fiam médiaszakos gimnáziumba...

Fiam médiaszakos gimnáziumba szeretne felvételizni. Bp-en melyek a legalkalmasabbak iskolák ehhez?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Beszéld le róla!
2009. okt. 23. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Puskás Tivadar Távközlési Technikum, is médiaszakos, igaz nem gimnázium, hanem szakközépiskola.
2009. okt. 23. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Széchenyi István Gimnáziumban és talán a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban van ilyen, de csatlakozom az elsőhöz, szerintem is beszéld le róla.
2009. okt. 23. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos rizsát fogom mondani, de én a saját bőrömön tapasztaltam.

Évente rengeteg kommunikáció és médiatudományos bölcsészt képeznek, majdnem minden egyetemen van kommunikáció szak. Már ha már egyetemre és továbbtanulásra is gondoltok ilyen irányban. Nagyon nagy a túlképzés, tudom mindenre ezt mondják, de ebből tényleg... Diplomát szereztem belőle és a mellette csinált OKJ-s szakmámmal sikeresebben találtam munkát.

Én inkább egy gimnáziumot ajánlok, erős nyelvoktatással, biosszal, kémiával, infóval, hogy meglegyen az alaptudás minden területen. A legjobb médiaszakos iskola sem lesz olyan hasznos szerintem, mint egy erős gimnázium.

2009. okt. 23. 15:50
 5/5 anonim válasza:

Budapest Kőbányai Önkormányzat Szent László Gimnázium

5 éves képzés, szóval jól kitanulja a gyerek a szakmát + a 0. évben 12 órában tanul nyelvet (8 angol, 4 második idegen nyelv)

2009. nov. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!