BCE-KERTK karról vélemény, tapasztalat? Esetleg kifejezetten környezetgazdálkodási agrármérnöki tapasztalat?
Úgy néz ki, hogy felvettek a fentebb említett karra illetve szakra, kíváncsi vagyok, hogy ki mit tudna mondani a karról, vagy akárcsak a szakról, ha esetleg valaki már "kipróbálta"... :)
Mire számítsak, milyenek a tanárok, a diákok többsége? Van-e félnivalója az embernek, ha államin került be?
Köszönöm a válaszaitokat, zöld kezet adok! :)
Csak középiskolás anyagot kérdeztek tőlünk, ha jól emlékszem. (Bár nekem az már jó rég volt.)
És azt hiszem, mi voltunk az elsők, akiknél volt ilyen szintfelmérő (nem is beiratkozáskor írtuk) és ebből adódóan nem is nagyon számított. Akinek rosszul sikerült, annak ajánlott volt felzárkóztatóra járni, de nem volt kötelező. Aztán idén már lehet, hogy másképp lesz. De végül is ez értetek lesz, nem ellenetek. :)
Ez hol található? Ez az?
Én csak a növénytanos listát olvasgattam, meg átvettem a középsulis kémiát egy tanárral 1-2 hét alatt, hogy így sok év távlatából legyen valami fogalmam róla, hogy anno mit kellett volna tudnom. :)
Hát jó kérdés, hogy mi mikor kezdődik. Az előadások asszem nagyrészt 8-kor kezdődtek nekünk, a gyakorlatok általában később. De ezt előre sosem tudni biztosra, csak akkor, amikor meghirdetik a tárgyakat. Meg tőled is függ, hogy adott tárgyból melyik kurzust veszed föl, vagy melyikre van még hely. Amúgy ha előadásról késel, akkor nem történik semmi. A gyakorlatokról már nem szerencsés sokat késni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!