Be_happy kérdése:

Valaki Corvinus GTK?

Figyelt kérdés
Felvettek a Corvinusra de nem nagyon van ott ismerősöm, ezért érdekelne, hogy innen bekerült-e valaki. Hány ponttal? Kolesz vagy albérlet?:) Kicsit a gólyatábor miatt is izgulok. Tud róla valaki valamit?:) Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 26. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:

NEM oda megyek, de van egy tippem neked:

uni-plus.hu

Itt találhatsz csoporttársakat, mi már vagy 20an vagyunk.

2013. júl. 26. 14:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. júl. 26. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
500:D remélem sikerül megtalálni őket
2013. júl. 26. 15:10
 4/7 A kérdező kommentje:
igen, találtam jó párat, köszi a tippet!
2013. júl. 26. 16:55
 5/7 anonim válasza:
Én gazdálkodási és menedzsmentre megyek, szerencsére jóval a ponthatár fölött voltam :) Gólyatábornak csak az időpontját tudom...
2013. júl. 26. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Én már egy ideje ide járok, de hírekkel kapcsolatban most ezt írták facebookon.

Gólyáink számára egy is infó! Sokan jeleztétek, hogy szeretnétek belépni a hivatalos, szakok számára elkészített csopikba. Erre, ha minden jól megy, holnap már lehetőségetek nyílik - amint az egyetem megkapja a felvettek hivatalos névsorát. A csoportokról és egyéb gólyainfókról is küldünk tájékoztató emailt! Köszönjük türelmeteket!

Ezt az oldalt érdemes lájkolnotok, akkor nem maradtok le semmiről: KöZGÁZ! - Budapesti Corvinus Egyetem

2013. júl. 28. 11:47
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, már likeoltam! köszönöm :)
2013. aug. 1. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!