Szeptembertől szeged TTIK Károlyi koliba fogok menni ha minden igaz Milyen hely ez valójában? Minden jó infóért felfelé pontozok mindenkit! Minden információmorzsa érdekel!
Én TTIK-s vagyok, ráadásul Károlyis:D
Bulizás hírnevében áll a koli (ami amúgy igaz is:DD) és sokan mondják (külsősök), hogy itt épp ezért nem is lehet tanulni/aludni. Én ezt 1 év alatt nem tapasztaltam (nem a legkönnyebb szakra járok), persze vannak kisebb problémák (melyik közösségben nincsenek), de ezek áthidalhatók. Legjobb benne, hogy 800 fős, szval könnyen találsz segítséget stb. Meg persze minden évben ott a KOPAJ (kollégiumi pajkosságok), brutál nagy buli:D
Milyen cucc ez a kopaj ? Zöldpacsi megvolt! MEsélj el mindent! MIlyen a fürdőszobák/konyhák állapota ? Szobáké ?
Milyen problémák vannak ?
Szóval ez a kopaj olyan, hogy minden év novemberében van, ilyen koleszos napok dolog. Kedd este éjfélkor kezdődik és szombat reggelig tart (hivatalosan). De általában még utána van after meg minden, szval inkább egész hetes a dolog:D Elég nagy hagyománya van, be van osztva melyik nap mi lesz, vannak persze előfeladatok is (pl. filmforgatás stb). Mindig az előző évi nyertes szint szervezi a kopajt. Kitalálnak egy témát és azon belül h minek lehet beöltözni és minden szintnek ezek közül kell választani (minden szintnek különbözőnek kell lennie). Feldíszítek az adott szintet, beöltöznek, van szerda este bevonulás (ilyen táncikálós dolog:D). Meg persze vannak közbe feladatok (van sportnak, van nagyvetélkedő stb). De a lényeg, hogy 800 ember pár napig együtt bulizik éjjel-nappal:D
Konyha nem túl nagy, de tűrhető az állapota (1. szinten nagy a konyha - kétszer akkora mint a többin). Minden szobához van egy ilyen kis kulcsra zárható "rekesz" egy nagyhűtőben, szval onnan nem lopkodnak ki kaját - kivéve a szobatársak:D. Fürdőszoba 2 van egy szinten, az egyikben 3 zuhanyzó, másikban 2. Mindegyikhez van zuhanyfüggőny, illetve zárhatók az ajtók, szval akár tök egyedül is fürödhetsz.
Tényleg nem egy luxus szálló, de van ennél rosszabb is:D Egy szobába 3 fő van, úgy épphogy elég a hely. Szokott olyan probléma lenni, h vki hangosan hallgatja a zenét, miközben valaki már aludna, de ezt meg lehet beszélni négyszemközt (szval ilyen kisebb problémákra kell gondolni). Mondjuk előfordult már egy-két cifrább eset is (ezek tényleg ritkák), mondjuk éjszaka közepén egy random csávó bement egy random szobába és belehányt a csapba, majd kiment. De ezek tényleg egyedi esetek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!