BGF turizmus-vendéglátás vagy orvosi? Melyik és miért? Melyiknek van nagyobb jövője? Melyikkel lehet jobban keresni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 17:44
1/6 anonim válasza:
Te most viccelsz?
Ha egy ilyen kérdésen elgondolkodsz, akkor menj a bégéeffre... Jesszusom.
2/6 anonim válasza:
Én komolyan sírok... Ha felmerül neked egyáltalán ez az opció, akkor nem vagy való orvosira, mert nem vagy eléggé elkötelezett, a természettudományok irányába.
4/6 anonim válasza:
Na neee most komolyan? Össze se lehet hasonlítani a kettőt, bár én elfogult vagyok. Ha dolgozni is akarsz a diplomáddal csakis orvosi.
5/6 anonim válasza:
Mindenképp BGF. Ha véletlenül sikerülne elvégezned az orvosit, akkor lenne komoly bajban Magyarország. Most ezt te se gondoltad komolyan, ugye? Mi lesz a következő kérdés? Utcaseprő legyek vagy orvos?
6/6 anonim válasza:
Mindkettővel jól lehet keresni. Az orvosival pénzt, a turizmussal meg munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!