Mit lenne érdemes tanulnom?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem,és nem igazán tudom eldönteni mit tanuljak.Egyetemre szeretnék menni,még az okj is szóba jöhet talán.Az a problémám,hogy amilyen szakokat néztem és érdekelne is valamilyen szinten vagy nagyon nehéz és nem tudnám elvégezni mert sok a matek,én pedig 2-es vagyok belőle,vagy pedig könnyebben elvégezhető de nem lehet vele elhelyezkedni.
Ilyen esetben mit tanácsoltok,hogy döntsek?
19/L
2013. júl. 25. 12:59
1/2 anonim válasza:
Szia! Elég sok helyre kel a matek, az igaz. Ha leírnád milyen szakok, szakmák érdekelnek pontosan, akkor valószínűleg tudnék tanácsot adni. Egyébként ha csak matekból vagy rossz, de a magyarból, töriből, nyelvből jó vagy, akkor szerintem van esélyed bekerülni egy olyan szakra, ahova kell a matek. Ha gondolod, írj priviben! :)
20/L
2/2 anonim válasza:
Szia, te kettes voltál matekból, de mi akadályoz meg benne, hogy ötös légy? Tavaly én is kettes voltam, de kellet a jó érettségi a továbbtanuláshoz, elkezdtem figyelni órán meg gyakorolni. Nem gebedtem bele mégis négyes lettem év végén és az érettségit is 70%ra sikerült megírnom. Lehetett volna jobb is, de itt vagyok példának, hogy te is lehetsz négyes. Ja és még nyáron csináltam egy régi érettségit ami vagy 20 pontos lett, januárba szintén egyet ami 40körüli márciusban meg a próbaérettségim 79. Szóval sok sikert és az legyél ami lenni szeretnél a matek ne akadályozzon meg benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!