12. év végi bizonyítványomat nem számolták. Bővebben lent! HELP ME! Fellebbezni ebben az esetben lehetséges?
Sziasztok! A 12. évvégi bizonyítványomat feldolgozták, a státusz ezt igazolja, de mégsem töltötték ki a mezőket, értesítést nem kaptam arról h dokumentumom hiányozna, csak tegnap este sokkoltam le, ilyenkor mi a teendő?
felvi forró drótot felhívtam, ''készségesen'' azt mondták h semmi féle eljárás nem elérhető...
nem hiszem el, hogy nem lehet fellebbezni ez ügyben, hiszen csak 1 dokumentum hiányzik...
Nem bízom a magyar adminisztratív munkában, remélem tőletek kapok értelmes választ!
Előre is köszönök minden segítséget!
buta vagy.
felvin meg lehetett tekinteni a hivatalos pontjaidat még szerda előtt, és meg volt adva, hogy meddig lehet fellebbezni, ha valamit elszámolnak, és az is, hogy ezután már nem tudnak mit csinálni vele.
Köszönöm annak aki értelmes választ adott. Nem vagyok buta barátom, idén más rendszer működött, nem kellet pötyögni, lekellet fényképezni vagy scannelni az okmányt és azt feltölteni, többi az ő dolguk lett volna!
A probléma az volt, ami nem csak nálam jelentkezett, mint most rengeteg telefon és beszélgetés után megtudtam, sokaknál jelentkezett az, hogy feltöltötte a képet, de a rendszer semmisnek vette. Egy barátom 3 órán keresztül próbálta feltölteni csak utána sikerült...
Az én sztorim így hangzik: feltöltöttem, láttam h 11 ill. 12. kép fent van, örültem, leellenőriztem és nem néztem meg többször, értesítést okmány hiányról nem küldtek, ezért biztosnak éreztem azt h jól csináltam mindent. Mindenem szép zölden ki volt pipálva. Ennyi.
Ezért tudtam meg tegnap este h gigszer van a dologban.
Sokadik telefon után azt mondták egy lehetőségem van, ha betudom bizonyítani hogy én feltöltöttem, különben nem foglalkoznak velem.
ha valaki ismer egy jó informatikust aki vissza tud kutakodni vagy programot vagy akármit, szóljon. Köszi!
Előzményeket érintő megszólalásokat hagyjuk, annak nincs köze ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!