Miért hőbörög itt mindenki, hogy alacsonyak a
ponthatárok?
Figyelt kérdés
Ha meg magasabbak lettek volna, az lett volna a baj.
Mindenkinek meg volt a lehetősége beadni a jelentkezését, ezért nem értem a felháborodást. A másik dolog, hogy azzal mit lehet veszíteni, ha megjelölsz egy olyan iskolát, amire kevés esélyed van bejutni? Max. nem vesznek oda fel, attól még ugyanannyi esélyed van a második, harmadik helyre.
Én is "hőbörögtem" (meglepődtem), mert azért durva h orvosira már 376 ponttal be lehetett kerülni.
(de amúgy most leszek másodéves, szval nekem mindegy:D)
2013. júl. 24. 23:09
2/11 anonim válasza:
Sokan vannak úgy, hogy mondjuk tavaly nem vették fel őket az adott helyre és gondolták, hogy nyilván most sem fog, főleg a sok diáktüntetést okozó szigorítást miatt. És a többszöri jelentkezés már nem ingyenes, 4500 Ft-ba kerül 1-1 szakra való jelentkezés.
2013. júl. 24. 23:32
3/11 anonim válasza:
számomra nem hőbörgés ez, csak meglepődtem, de valahol örülök neki...
2013. júl. 24. 23:35
4/11 anonim válasza:
Meglepődtem, hogy van aki 53 ponttal kevesebbel is bejutott, mint én, mivel én eléggé elszúrtam az érettségit önmagamhoz képest. Emelkedésre számítottam az én szakomon. Ezzel ellentétben, az eddigi évekhez képest is csökkent, sosem volt még ilyen alacsonyan.
Az orvosikon viszont számítottam a dologra, hiszen jóval nehezebb volt 2 emeltet teljesíteni, mint egyet, ráadásul az idei kémia írásbeli valami szörnyű volt.
2013. júl. 24. 23:47
5/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, de azért az eléggé meglepett, hogy orvosira 400 pont alatt is bőven be lehetett kerülni...
2013. júl. 25. 00:00
6/11 anonim válasza:
Engem nem. Én biztos voltam benne, hogy sokat csökken.
2013. júl. 25. 00:08
7/11 anonim válasza:
A korábban bejelentett szigorítások miatt, ami miatt a diáktüntetések is voltak, ne nagyon mondja senki, hogy ez várható volt.
2013. júl. 25. 00:15
8/11 anonim válasza:
Mert irigyek. Mert ostobák voltak, és idén nem jelentkeztek. Mert az egyetlen örömforrásuk, ha valaki sikerélményét teljesen lehúzhatják. Nem kell velük törődni. Aki kevés ponttal, de épphogy bejutott, nem valószínű, hogy el is végzi a szakot. Ha pedig igen, akkor kár lett volna azért nem felvenni, mert nem ütötte meg a minimum szintet.
2013. júl. 25. 01:10
9/11 anonim válasza:
az én sikerélményemet senki sem fogja letörni :D felvettek első helyre, és örülök neki!! 2 éve ezért harcolok! :D nagyon szuper, boldog vagyok. egyébként nem volt kutya az idei érettségi, ez megcáfolhatatlan.
2013. júl. 25. 02:15
10/11 anonim válasza:
Mert rohadtul ráérnek. Barátom már otthon is megkapta, hogy "idén nem volt kihívás bejutnod". De én nem foglalkozom ezekkel az emberekkel, mert 5 év munkája van az érettségimben, és gondolom, akit felvettek 250-260-nal, az, ha nem szedi össze magát, hamar egyetemen kívül lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!