Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hányadikán derül ki, h felvett...

Hányadikán derül ki, h felvettek-e főisklára?

Figyelt kérdés
Azt tudom h 24én hirdetik ki a pontokat, de a felvin mikor jön az érteítés??még aznap? Mert ugye minden szaknál van egy kapacitásszám ,ahova nem biztos h beleférsz:S
2013. júl. 21. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy felvettek e az 24-én este 8-kor kiderül egyből. Ha elég a pontod akkor felvettek ha nem nem. Nincs semmi amire várnod kell tovább. A ponthatárokat a kapacitás szám figyelembevételével húzzák meg, tehát az a ponthatár amit kiírnak, az azt jelenti, hogy az utolsó ember akit a még felvettek a szakra. Hivatalos értesítést az "én felvim"-be tudod megnézni, nem küldenek papír alapú levelet.
2013. júl. 21. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondatod alatt mit értesz? Mert én abból - remélem csak félreértésről van szó - azt következtetem, hogy 4 nappal az eredményhirdetés előtt neked halvány lila fogalmad sincs arról, hogy miként zajlik a ponthatárok megállapítása. De remélem tényleg csak én értelek félre. Ha elérted a ponthatárt, akkor benn vagy. A ponthatárt a jelentkezők száma és azok eredményei határozzák meg. Az egyes iskolák úgy húzzák meg a határt, hogy az azt elértek bizonyosan helyet kapjanak. Meg persze itt az is hozzájön, hogy épp emiatt vesznek fel csak egy helyre.
2013. júl. 21. 10:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm:)
2013. júl. 21. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!