Mi a véleményetek a szegedi Deákról?
Én idén végeztem, összefoglalom neked:
A Deák véleményem szerint egy remek gimnázium, nagy az alapterülete, olyan érdekes érzésed van, amikor belépsz (jó értelemben). Sokat kell tanulni, főleg a szakos osztályokban, de van lehetőség kikapcsolódni is. A tanárok változóak, vannak kiemelkedően jók és vannak olyanok, akik kevésbé jók. Idén sok az új és fiatal tanár, nem tudok róluk nyilatkozni. A közösség nagyon jó, rengeteg a program és lehetőség, ahol jó barátokat találhatsz. Gólyaként van külön gólyatábor, gólyahét, ahol igazán összeszokhatsz az osztályoddal. Van Deák Olimpia, kosár, kézilabda, foci, különböző szakkörök mind a tanuláshoz, mind szabadidős tevékenységekhez. Ott a bolondballagás, ami egész látványos és még kismillió jó program.
Több tesitanár is van, szerintem mind jó fej, én szerettem a tanáromat. Nálunk még úgy volt, hogy A héten úszás, B héten benti tesi (9-10. osztályban), de mostanában új rendelet lépett érvénybe, így a szokványos tesiórák mellett vannak táncórák délután, hogy meglegyen a heti 5 óra. De ez minden iskolában így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!