DE, BME, BGF, melyikben jobb a gazdálkodás és menedzsmentet elvégezni? Melyik elvégzése után "garantált" a munkalehetőség?
A BCE-n a legmagasabbak a pontok, nem véletlenül. Még a BGF-nél is jobb.
A PSZ alatt pénzügy és számvitel szakot értettem, mint minden szakmabeli, nem pedig egy kart.
Milyen érdemi összefüggést látsz a pontok és a képzés minősége között?
Felesleges erről vitázni, Magyarországon nincs normális üzleti képzés sehol. MBA kivételével talán, de ahhoz alapdiploma kell.
Nem az a lényeg, hogy te ott nagyon jól tanulj hanem, hogy meglegyen az affinitásod és az elkötelezettséged egy bizonyos terület felé. Kezdj el arra építkezni, fejlődni, kapcsolatokat szerezni stb. Hiába végzed el szín 5-ösre, nem ez a fontos. Nem az iskolai tananyaggal kell mindenáron foglalkozni.
Igen ,persze, hogy elkötelezném magam és a cél az, hogy minél jobb és több kapcsolatot építsek ki , éppen ezért gondolom azt, hogy a BGF a jobb választás, mert ahogy hallom elég gyakorlatias. Valamint a gyakorlatomat külföldön is el tudnám végezi. A BCF-ről meg azt hallani ,hogy szinte csak az elméletre mennek rá.
Már most vettem könyveket amik ilyen témákkal foglalkoznak ! Én elhivatott vagyok, és biztos ,hogy nem leszek szín 5 az egyetemen , mert nem vagyok olyan magolós.
BCE, nem BCF. Óriási különbség.
Egyébként ja, marha elméleti, végülis csak 2 komplett gyakorlókönyvet kellett megoldani az egyik tavalyi tárgyhoz.
Bocs elírtam a nagy sietségemben. És tudom, hogy nagy különbség :D
te oda jársz egyébként?
Nem tudom akkor most melyik a jobb BCE vagy BGF?
BCE- re nem jutsz be, csak ha 400 felett vannak a pontjaid, sőt 430 a költségtérítéses gazdalkodás menedzsmentre a ponthatár már, 470 volt a kermarkra....
Azért annyira jó a neve, mert nagyon jó náluk a rendszer.
És azok a diákok kerülnek be akiknek a legmagasabb a pontjuk, a legokosabbak.
A BGF nagyon nehéz, viszont kevésbé elfogadott a diploma, jobban mutat a Corvinus az önéletrajzban, hiába szenvedtél többet a BGF-en.
Sajnos sokan úgy gondolkoznak, hogy az egyetemi diploma többet ér (BME, BMC)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!