Kőbányai Szent László gimiről vélemények?
És akkor mindennap be akarnál járni?
Gödöllőről?
Az naponta legalább három óra (csak a közlekedés)
Hát vagy az emelt németre, vagy a rajzra mennék. Nem tudod véletlenül, hogy a Laciba milyen a német?
Ha jól számolok akkor 1 óra a nyugatiig vonattal, onnan meg olyan fél óra lehet a villamos ha egyátalán megy arra.
Én második nyelvként tanultam németet, de az nyilván nem ugyanaz, mintha az ember német tagozatos lenne. Ismertem olyan németest, akinek a végére már megvolt a felsőfokúja, de biztos olyan is akadt köztük, akinek meg nem. Ennél többet erről sajnos nem tudok mondani.
És pontosan mit jelent az, hogy Gödöllő melletti vagy? Melyik településen laksz?
Szerintem érdemesebb lenne keresned egy kollégiumot Budapesten (néhány lászlós lány ismerősöm egy zuglói kollégiumban lakik).
Egyébként pedig szerény véleményem szerint a László egy nagyon szerethető középiskola, ami viszonylag sokat nyújt a diákoknak. :)
/egy olaszos diák/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!