Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a budapesti József...

Milyen a budapesti József Attila Gimnázium "Jóska"?

Figyelt kérdés
mennyire erős? milyen az osztályközösség? stb...

2013. júl. 15. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Erősnek egyáltalán nem mondanám. Az én osztályközösségem nagyon rossz volt ott, ez részben a mi hibánk is volt de részben az osztályfőnökeinké is (kettő volt miután az egyik el ment szülni).

Ha a tanárokat jellemeznem kéne, azt mondanám, hogy túl sokat várnak el ahhoz képest amit nyújtanak, de vannak jó tanárok (1-2).

Ami engem zavart kicsit, hogy bevezették, hogy ha van első órád akkor nem 8:00-ra kell beérni a suliba hanem 7:50-re, szerintem ez indokolatlan és hülyeség, de hát ugye most lett új igazgató...

Programok vannak és nem rosszak, hogyha jó osztályközösség alakul ki.

Én még egyszer biztos nem mennék oda, de ez csak egy vélemény amit nagyban befolyásol a szar osztályközösség.

2013. júl. 15. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem azért elég jó suli. :) Mondjuk nekem nagyon jó osztályom van, és az ofőm is talán a legjobb, akit kaphattunk:) Imádom a közösségi programokat is!

A 7:50-es bejárás tényleg katasztrófa, de végül is túl lehet élni.

Én ezerszer is kijárnám ezt a sulit, nagyon sajnálom, hogy már csak két és fél évem van hátra belőle. :(

2014. jan. 10. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Az osztályfőnökünk is, és az osztályközösség is nagyon szuper, nagyon szeretek Jóskás lenni :)
2014. jan. 21. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!