Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan lehetek majd így...

Hogyan lehetek majd így hivatásos katona?

Figyelt kérdés
tudom, már volt ilyen kérdés (nem, nem én raktam fel) de nem tudtam meg belőle olyat ami nekem kéne, na ugye debrecenben van a A Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Szakközépiskola és Kollégium, katonai is, ha oda elmegyek, és kijárom, akkor még el kell mennem az NKE-re, vagy nem? de akkor ha kijárom az NKE-t hol kell jelentkezni? (nem szerződésesnek) vagy simán lehet közép után? de akkor is, hova kell elmenni hozzá?
2013. júl. 14. 09:39
 1/2 reptoid ***** válasza:

A Gábor Dénessel igazából sokra nem mész.

Ahhoz, hogy hivatásos legyél ki kell járnod az NKE-t is, kivéve ha valami óriási tálentum lennél, nélkülözhetetlen szaktudással a birtokodban, és a Honvédség szeretne a sorai között tudni, ezért ajánl neked egy állást.

Egyébként az NKE elvégzése után a Honvédség automatikusan ajánlani fog neked hivatásos állást tiszti (hadnagy) rendfokozatban, te pedig eldöntheted, elfogadod-e.

2013. júl. 14. 12:29
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2013. júl. 15. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!