Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valakinek ki van már írva...

Valakinek ki van már írva felvi.hu-n, hogy mennyi pontja van?

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 09:33
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
én is nagyon félek, ha kijavítanák, lenne esélyem, de így...
2013. júl. 16. 08:34
 22/25 anonim ***** válasza:

még ki tudják javítani, még van azért idő

nekem minden rendben van,de biztos kevésbé érezném magam jól,ha valami nem stimmelne

az jobban felháborít,hogy valakinek nincs meg a 45%os emelt és mégis megkapta a +50 többletpontot,na az ilyet sürgősen javítsák ki:D mindenki megszendvedett azért a százalékért szerintem :)

2013. júl. 16. 09:25
 23/25 anonim ***** válasza:

ja és nem tudom olvastátok-e :

Pontszám-felülvizsgálati kérelem:

A felvételi összpontszám melletti ikonra kattintva lehetősége van arra, hogy pontszámának valamely részeredményére vonatkozóan felülvizsgálatot kérjen. Ezt abban az esetben érdemes megtennie, ha az adott pontot igazoló minden dokumentum feldolgozásra került és ennek ellenére hibás rögzítést vagy hibás pontszámítást tapasztal! Lehetősége van a tanulmányi pontra, az érettségi pontra, illetve a többletpontra vonatkozóan küldeni ilyet, valamint az intézményi szervezésű vizsgaeredményekre is, utóbbit az adott felsőoktatási intézménynek továbbítjuk vizsgálatra. A kérelmet szöveges indoklással kell ellátnia, amelynek maximális mérete: 500 karakter.

Amennyiben adott részeredményre felülvizsgálati kérelmet küldött, akkor annak elbírálásig újabbat nem adhat fel, de természetesen kérelmét minden jelentkezési helyére és minden részpontszámra vonatkozóan megvizsgáljuk! A kérelem feldolgozását a Kérelmek menüpontban követheti nyomon.

Pontszámfelülvizsgálati kérelmet 2013. július 19. éjfélig van lehetősége leadni.

2013. júl. 16. 09:33
 24/25 A kérdező kommentje:
Nekem már kijavították, most egy kicsit megnyugodtam. :)
2013. júl. 17. 09:48
 25/25 anonim ***** válasza:
nekem is :)
2013. júl. 17. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!