Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi felvételi kérdés....

Egyetemi felvételi kérdés. Szerintetek mennyi esélyem van? (lenn)

Figyelt kérdés
Egyetemen fizetősre szeretnék mennék. Annyi pontom van, mint ami a tavalyi fizetős ponthatár volt.De most 900 emberrel kevesebben jelentkeztek arra a szakra és a nem fizetős ponthatárát 2 ponttal vitték lejjebb (így pár emberrel többen oda jutnak be). Szerintetek így milyenek az esélyeim?

2013. júl. 13. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mily szak?
2013. júl. 13. 17:52
 2/11 A kérdező kommentje:
pszichológia. De az adatok alapján a kérdésre válaszoljatok légyszi :)
2013. júl. 13. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
18%
Rengeteg,hajrá,hajrá,csapassad!!!
2013. júl. 13. 18:01
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
pszichóra járok, mi úgy tippelünk a csoporttársakkal, hogy 10-15 pontot emelkedik a ponthatár. De lehet nem így lesz :D
2013. júl. 13. 18:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az hogy sokkal kevesebben jelentkeztek, és az államira kicsit többen jutnak be növeli az esélyeim a fizetősre,nem??? Hiszen tavaly pont belecsúsztam volna rosszabb feltételekkel (több jelentkező, kevesebb férőhely)
2013. júl. 13. 18:05
 6/11 anonim ***** válasza:

mivel nem tudhatod hogy a jelentkezőknek idén hány pontja lett, így kalkulálni sem nagyon lehet előre. Lehet hogy kevesebben jelentkeztek, de jobb eredményekkel mint tavaly vagy lehet az ellentéte.

Én ugyan tavaly érettségiztem, de az idei nekem könnyebbnek tűnt.

-másodéves pszichós-

2013. júl. 13. 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Növeli az esélyt, de jóval többet számít az, hogy a jelentkezők milyen eredménnyel mennek idén.
2013. júl. 13. 18:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan ez a baj,hogy másoktól is függ!!

Hát nem tudom, az idei töri érettségit nagyon sokan szidták.

(De az mindenképp kedvező,h kevesebb a jelentkező,de a férőhely ugyanannyi maradt.)

2013. júl. 13. 18:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Maradnak a kételyek júli. 24-ig :D
2013. júl. 13. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:

hát a tavalyi emelt törihez képest a mostani vicc volt szerintem :D közép érettségikben viszont nem vagyok otthon :D

bár tőlünk a legtöbben bioszból emelteztek, szóval nekik tök mind1 volt a töri meg ezek :D

hány pontod van egyébként? :)

2013. júl. 13. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!