E-felvételin lekéstem a július 10. én lejáró határidőt az érettségi beküldésével. Előfordult még/már valakivel?
Tegnap elküldtem a dokumentumot e-mailben, azt írták vissza hogy továbbküldték feldolgozásra, de nem garantálják azt.
Nem vagyok kiváncsi a köpködésre hogy milyen gyökér vagyok és hogy vessek magamra, szóval ezt mellőzzétek, köszi.
óvatosan örömködni.. megfelelő helyen vadul számolgatnak, nehogymá mindenkit felvegyenek...úgy alakítják az alakíthatót, hogy lesz itt koppanás igencsak.
24.-én kiderül...
Elképzeltem 10-15 gonosz csiszolt fogú vicsorító szemüveges fószert amint épp Kovács 435 Pista jelentkezési lapja felett dörzsölik a kezüket és majd méltóságteljesen ráütik a NEM NYERT FELVÉTET bélyegzőt, csak úgy kibas.zásból...
Mindenkit nem is kell felvenni csak azt aki erre érdemes...
Nem kell az összeesküvés-elmélet, ezek már rég lefutott körök. A ponthatárok egy algoritmus futásának fél napjába tellenének és kész... A keretszámok adottak, a jelentkezők pontjai és sorrendjei is, innentől már csak az algoritmuson múlik...
Jah és még mielőtt: én is diplomás vagyok, egy éve végeztem. Kemény műszaki egyetem, műszaki szakon, és igen kihullott a kezdőcsapat 2/3-a. És ez így van jól, ezért voltam mindössze 3-4 hetet munkanélküli...
Igenis el kell fogadni, hogy csak az arra érdemeseket kell felvenni, aki tudja tartani a szintet. A diploma egy tudásfokozat bizonyítéka, akinek a bemeneti hiányosságai vannak mit szeretne ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!