284 ponttal van esélyem turizmusra bekerülni? (költségtérítésesre BGF/BKF) Valakinek lett még hasonló pontja? :D Akik ide jelentkeztek hány pontjuk lett?
BGF -re szeretnék de most vettem észre hogy tavaly 293 pont volt a ponthatár kötségtérítés turizmus vendéglátásra... én eddig teljesen abban a hitben éltem hogy 240 volt. :D na mindegy.... második helyre pedig BKF-et jelöltem...
nektek hány pontotok lett? elsősorban azokat kérdezem akik költségtérítésesre jelentkeztek.
420
Egyébként szerintem van esélyed.
Én annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nem attól függ valaki, hogy hány pontja lett, mert mikor már a kezedben lesz a diploma senkit sem fog érdekelni, hogy hány ponttal kerültél be, viszont az, hogy még nincs egy nyelvvizsgád sem az elég nagy hátrány, mivel az alapképzés 3 éves (+fél év gyakorlat), tehát neked, 2 db középfokú szakmai nyelvvizsgát kell tegyél (az egyiket ki lehet váltani felsősokúval), mert ezek nélkül nincs diploma. Sok-sok kitartást kívánok neked az egyetemi éveid alatt. :)
II.éves tv hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!