Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gerincferdülésem van, és úgy...

Babi4465 kérdése:

Gerincferdülésem van, és úgy lehetek gyógytornász? Vagy le kell mondjak róla?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok.
2013. júl. 8. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom, hogy lehetsz-e, de hiteltelenné válsz az biztos.
2013. júl. 8. 22:44
 3/10 lencsefőzelék ***** válasza:
69%

* Gerincferdülésem van, úgy lehetek gyógytornász? Vagy le kell mondanom róla?

Végül is az általános iskolai magyartanárom is kijavította a biciklit biciglire, úgyhogy lehetsz, igen.

2013. júl. 9. 00:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha csak pici a "ferdülés" (nem látható), akkor biztos nem olyan ciki.

Csak ha mondjuk "púpod" lenne..

2013. júl. 9. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz gyógytornász ettől,felvételinél nem nézik. A gyógytornász nem tesi tanár, akitől elvárt hogy a diákokkal is sportoljon.
2013. júl. 9. 00:56
 6/10 anonim ***** válasza:

#5, még a tesitanártól sem várják el, hogy együtt sportoljon a diákokkal. :D

Az egyik legnyugdíjasabb meló.

Meg amúgy is az megy tesitanárnak, aki szivatni akarja a népet. (Általában)

2013. júl. 9. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem független a 2 egymástól. Attól te még segíthetsz máson, ha tudsz és tanult ember leszel. Egyébként ha még tini vagy, vagy legalábbis 18 év alatti még rendbe jöhet a ferdülésed :)
2013. júl. 9. 12:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Szerintetek minek érdemesebb tanulni : gyógytornásznak vagy ápolónőnek?
2013. júl. 9. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó irány manapság.

Én a gyógytorászra szavaznék mégis.

Diplomás ápolóval a kezdet nem lesz olyan hű de jó, mert ugyanazt csinálják mint aki okj ápoló csak minimálissal több pénzért, de azért egészségügyben is van ranglétra, és egy idő után csak a diplomás ápolóból lesz a főnővér..egy eü menedzser msc-vel megspékelve még ápolási igazgató is lehet valaki..persze az jó sokára.

Ápolóval tuti azonnal van munka, ezért gyógytornásszal egy picit nézelődni kell..de azzal is látok helyeket bőven.

2013. júl. 9. 18:21
 10/10 anonim válasza:
lehetsz gyógytornász, viszont mire szakmabeli leszel, már gyógyult! gyógytornásznak kell lenned! én is nagyon sok olyan gyógytornászt ismertem, akiknek korábban gerincferdülésük volt, de folyamatos tornával "kordában" tartják
2013. aug. 5. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!