Miskolcon melyik a jobb gimnázium az Avasi vagy a Zrínyi Ilona?
Én Hermanos vagyok, de mindkét suliból ismerek embereket (bár a Zrínyiből többet), nem tudok választani közülük :)
mind2 jó hely
Nem a zrínyibe jártam, de van közeli barát mindkét gimnáziumból.
Az, amelyik az Avasiba járt, kész idegroncs lett, mire elvégezte. Túlzott elvárások, kényszer, stb.
A Zrínyibe járó ép ésszel megúszta.
Mindketten ugyanarra a helyre mentek továbbtanulni egyetemen.
A Zrínyis, érdekes módon, jobban teljesít itt.
Lehet, hogy egy iskolának a híre nagy, jó, de ez nem feltétlenül mondható tanuló-központúnak, stb.
A látottak alapján én a Zrínyit választanám a kettő közül, ha csak azok közül lehet.
Nem tudom, hogy melyik a jobb, mivel a Zrínyibe nem jártam. :)
Szerintem, ha tanulni akarsz, akkor a Hermannt, Földest vagy Zrínyit választod. :) Az Avasiban a hatalmas elvárások mellett, azt mondanám, hogy az oktatás színvonala romlik. Persze ez tanárfüggő. Szerencsére is szükséged van, hogy kifogd az igazán jókat.
Tény,hogy a közösségi élet a város többi középiskolájával összehasonlítva itt a legjobb. Más kérdés, hogy szórakozni vagy tanulni jár-e az ember egy gimnáziumba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!