Melyik film egyetem a legjobb magyarországon?
Hát.. nálunk csak egy van, a Színház - és Filmművészeti Egyetem Budapesten.
Szerintem nálatok Kolozsváron jobb a képzés.
Budapesten a BKF-en is vannak filmes képzések, és egyre elismertebb az intézmény a szakmában, van kameraman szak, mozgóképkultúra és médiaismeret szak, illetve után ugyanott tudsz továbbmenni mesterképzésre is, filmoperatőr művész, vagy mozgóképművész mesterszakra:
Köszönöm a válaszokat!
Nállunk nem igazán dicsekednek a Sapientiás filmművészeti egyetemmel aztmondják, hogy a Bábes sokkal jobb, de ott a mesterit csak románul lehet elvegezni, és igazábol en inkább vágo szakra szeretnék jelentkezni és ha jol tudom ott az nincs de még ennek utánna fogok járni.
A helyzet az, hogy engem Budapest jobban is vonz és szeretnék beszelni pár olyan emberrel aki a SZFE-n végzett vagy a Budapest Film Academy-n, ha esetleg tudtok ilyen személyeket és segítenétek elérni őket azt nagyon megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!