Hány fakultációt lehet választani? És mennyi kötelező?
A lányom sulijában kettő kötelező, az enyémben csak egyet lehetett, férjemnél meg egy kötelező volt, de lehetett mellé még egyet.
Akkor most előbbre vagy?
Nálunk kettőt kellett.
De még (azon kívül) lehetett menni "szabadsáv"ra is.
Csak olyan tárgyból lehetett választani, amiből
megis hirdettek fakt-ot. (Amiből összejöttek elegen)
Tehát matek, fizika, magyar, töri, nyelv.
Nálunk vannak olyan osztályok, ahol kötelező legalább egy fakot felvenni. Max. 4-et lehet, bár ez még sosem fordult elő... Viszont sokan vannak olyanok, akiknek 3 van/volt, és én is ezek közé tartozok. Nálunk úgy van megoldva, hogy ahová sokan jelentkeznek, abból délelőtti fakokat indítanak, viszont ahova kevesen (pl. fizika fak), abból csak délutánit indítanak... Nekem 2 délelőtti és 1 délutáni fakom van.
2 az egyetem miatt az emelt érettségikhez kell, a harmadikat meg csak érdeklődésből vettem fel, sokan mondják, hogy túlterhelem magam, de mindenhol sikerül megállni a helyem... Szerintem az a legfontosabb, hogy érdekeljen az, ahova jelentkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!