Mi a véleményetek a Veszprémi Vetésiről, az Ipariról, a Lovassyról, illetve a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskoláról?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 18:34
1/8 anonim válasza:
Hát jók, jók.... de a Cholnoky volt a legjobb és legnívósabb gimi a városban, kár hogy pár éve megszűnt, és csak általános iskolaként működik tovább.
2/8 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az előttem szólóval, rendkívül értelmes embereket képeztek ott, kár hogy megszűnt.
3/8 anonim válasza:
A csolesz tényleg jó volt. Én oda jártam általánosba, de szerettem:-)
4/8 anonim válasza:
Nincs értelme a kérdésnek... Egy normális középiskola van Veszprémben, és ez a LOVASSY!!! A többi a nyomába sem ér.
5/8 anonim válasza:
Ha a Lovassyba mentem volna, én is így elszálltam volna magamtól?
6/8 anonim válasza:
Igen a Csolnoky gimi megszünet, de ott van mellete a gasztroker.Nem rosz suli végülis idegenforgallmi szakközépiskola akit ez a szakterület érdekel annak jó!:DLeéretségizni ott is lelehet!
7/8 anonim válasza:
Nekem a Közgáz a favorit. Vetési,Lovassy,Ipari gimis része csak akkor érdemes sztem ha utána biztosan továbbtanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!