Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti mi alapján adtátok be a...

Ti mi alapján adtátok be a jelentkezéseteket főiskolára\egyetemre?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Az alapján ami érdekel, szeretem csinálni és tudnám is egy életen keresztül anélkül, hogy minden reggel munkába indulás előtt öngyilkos akarnék lenni.
2013. júl. 1. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
(Az én esetemben ez szerencsére egybe esett egy olyan területtel amivel jól is lehet keresni, hiszen az is lehet szempont.)
2013. júl. 1. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Pont az alapján, amit az előző írt :)

(Remélem te nem megint a filozófus vagy...)

2013. júl. 1. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, amit az első írt.
2013. júl. 1. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Az alapján, amit szeretnék csinálni. Aztán meg az intézményt magát a hírnév és a vélemények alapján választottam.
2013. júl. 1. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Ami jó ötleteim voltak, azok elvégezhetetlenek számomra. És tényleg azok. Egy embernek vannak határai, a nap pedig 24 órából áll.

Szóval nem volt jobb ötletem, olyan jobb ötletem, ami megvalósítható is lett volna.

2013. júl. 1. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Szintén az alapján, amivel foglalkozni szeretnék később, de az intézmény kiválasztásakor inkább úgy döntöttem, hogy nem akarok Pestre menni a nagy létszámú (bár elismertebb) karra, inkább egy kisebb vidéki karra mentem. Egyáltalán nem bántam meg, sőt.

Most, hogy a második papírért indulok, már anyagi szempontok vezéreltek, olyan iskolát választottam, ahol annak ellenére, hogy költségtérítésesen kell a továbbiakban tanulnom, van lehetőségem 50 vagy 100%-os kedvezményre a tanulmányi átlagom alapján. Plusz szimpatikus volt az intézmény. Szintén nem nagy nevű (ellenkezőleg), de tekintve, hogy már van egy diplomám, és ez csak kiegészítés lesz, nekem megfelel.

Plusz én dolgoztam már a közszférában, és kijőve az iskolából ismét azt szeretném megcélozni, ott pedig nem feltétlenül nézik az iskola nevét, inkább tényleg a szakot, az illetményszámításnál meg aztán főleg tök mindegy.

2013. júl. 1. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolkoztam, hogy minek lenne értelme és találtam egy olyan szakot ami mára életcélommá vált. Sajnos nagyon kevés helyen elérhető, mentem a legközelebbibe, ami nagyon kis létszámú, de ez szerintem sokkal jobb, mint amikor 200-an ülünk be egy előadásra.
2013. júl. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!