SZTE-GTK pénzügy és számvitel?
Figyelt kérdés
Hány pontotok lett? Én már csak abban reménykedem, hogy költségtérítésesre felvesznek.2013. jún. 30. 19:51
11/13 A kérdező kommentje:
én el tudom képzelni. de majd még kiderül. nekem egyik ismerősöm bgfen végzett, pénzügy és számvitelen, nettó 300-at kap havonta. gondolom a szegedi is lehet ilyen értékes diploma. :)
2013. júl. 6. 09:56
12/13 anonim válasza:
Gondolom az ismerősöd 1 nagyobb multinál nyomja a melót és nem egy éve kezdte...
13/13 anonim válasza:
Netto 300-akat nem nagyon dobál kis cég...Megkérdezhetem,hogy melyik cég,milyen pozícióban van ismerősöd,hányan vannak alatta,mik a felelősségei,idegen nyelvi környezetben dolgozik?
Ez a 300k kb. 1000euro.Ha ezt nézed az egy kalap szar.Az a bér pedig pont az amiből itthon még el lehet lenni,úgy ahogy,emberhez méltóan.Az nem kérdezem,hogy cserre-csuppan-e egy kis "mellékes",amúgysincs hozzá közöm...Hali!
Amúgy a kérdésedre a válasz:igen,szegeden is lehet olyan jó a diplomád,mint máshol ha komolyan veszed és az iskolán felül is foglalkozol a dologgal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!