Hogyan számít a felsőoktatásba való jelentkezésnél a sorrend?
Figyelt kérdés
Első helyen megjelöltem az államit,kicsi az esély,hogy felvesznek,de még van egy kis remény,a második helyen fizetőst jelöltem meg,ha csak fizetősre jutok be akkor ugye nem baj,hogy másodiknak jelöltem meg?
Vagy ha a fizetős sokkal biztosabb az legyen elsőn? Viszont akkor ha tegyük fel államira is elég lesz a pontom,akkor oda nem vesznek fel mert másodiknak jelöltem?
2013. jún. 30. 16:21
1/2 anonim válasza:
Ahová először elég a pontod, oda vesznek fel. Tök mindegy, hanyadiknak jelölted meg, a pont számít. Nem fogsz azért kiesni, mert másodiknak jelölted meg....
2/2 anonim válasza:
azt jelöld első helyen, ahova menni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!