Én az Eltére járok, így csak arról tudok nyilatkozni érdemben, nagyon profi a képzés szerintem. Vannak Pázmányos ismerőseim, a hallottak alapján ott is színvonalas lehet a képzés.
Amúgy meg az a legfontosabb, hogy szorgalmasan tanulj, függetlenül attól, hová kerülsz be, akkor nem lehet gond sehol :)
"Én az Eltére járok,..."
Végre valaki aki ELTE-s, és nincs elszállva magától!
Hány oda járó emberkétől hallottam már, hogy ők az istenek, és sokkal többek az átlag embernél, mert ők oda bekerültek, és más egyetemek jogi karai még meg sem közelítik azt amit ők tanulnak.
Négyes vagyok. Valóban sok Eltés van sajnos (nem csak a jogi karon) akik teljesen el vannak szállva maguktól, amiért ide nyertek felvételt. És az a vicc, hogy az ilyenek nagy része fizetősön végzi a tanulmányait, úgy, hogy más, kisebb ponthatárt meghúzó egyetemeken se kerültek volna be államira.
Ettől függetlenül alapvetően jó az egyetemen a közhangulat, a legtöbb arcot ki lehet bírni, szóval ha ez szempont a kérdezőnek, ettől még nyugodtan válassza az ELTE jogi karát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!