Ingyenes OKJ 21 felett?
Figyelt kérdés
Még nincs okj-s képzésem és szeretnék letenni egyet ha lehet estin.
Tudtok valami iskolát ajánlani?
Szívem szerint kozmetikusnak mennék de nincs 200.000 Ft-om az anyagokra és a vizsgadíjra sőt még talán olcsót is mondtam.
Köszönöm a válaszokat
2013. jún. 28. 21:54
1/4 anonim válasza:
23 éves korig ingyenes az első OKJ, ha nem kell keresned gyakorlati helyet, ahol esetleg fizetned kéne, hogy ott tevékenykedj (KV-t főzz, fénymásolj, söprögess, iratot rendezz, vidd el a postát, figyelt a nagyokat, stb.)
2/4 anonim válasza:
ja bocsánat a KV-t nem így írjuk! :D szóval "kávét"!
3/4 A kérdező kommentje:
2 évesre is nyugodtan mehetek?
De nekem a főbb szempont az esti úgy értetted a válaszban is?
Ha igen mondanál nekem ilyen iskolákat?
2013. jún. 28. 21:59
4/4 anonim válasza:
21 éves korig nappalin..utána estin ingyenes a képzés..de hogy találsz e olyan iskolát ami gyakorlati helyet is ad ingyen..nos..ilyen mér a 90-es években sem nagyon volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!