A Szent István Egyetemen vagy a Debreceni Egyetemen jobb az agrárképzés? ( Ezen belül is a vadgazda mérnök érdekelne)
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 11:03
1/6 anonim válasza:
Mindenki a "maga lovát" fogja dicsérni!
Ahhoz hogy tudd hogy melyik a jobb, ki kéne mindkettőt próbálni de ilyet meg keveset találsz!
2/6 anonim válasza:
én a szie agrárjáról jókat hallottam. nem messze lakik tőle barátom, folyton látunk afrikaiakat akik eljönnek tanulni a sziére.
3/6 anonim válasza:
Az, hogy ott sok a fejlődő országbeli, nem bizonyíték semmire! Sőt!
4/6 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat:)
2013. júl. 2. 11:18
5/6 anonim válasza:
Ha választani kell akkor a SZIE. Ha végig nézed a vadgazdálkodási szakkönyveket, publikációkat, a jó részüket SZIE-s tanárok és kutatók írták.
6/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Debreceni Egyetemet, de el kell ismerni, hogy agrárképzésben Gödöllő a nyerő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!