Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meg lehet tanulni 15 töri...

Meg lehet tanulni 15 töri tételt egy nap alatt 80% körülire? :

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:

és meg lehet tanulni 30 tételt 1 nap alatt 80% körülire? nekem ez a cél.

viccet félretéve, itt olvastam, hogy valaki bebiflázott egy hétvégée alatt 60 tételt. szóval biztosan nem lehetetlen. hajrá! gondolj arra, hogy minden megtanult tétel után egyre nagyobb az esély arra, hogy azt fogod kihúzni (és egyre nagyobb a bosszankodás, ha nem azt húzod :D)

2013. jún. 25. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Inkább tanulj, ahelyett, hogy itt lógsz!

Maximum megtanulod a nagy részét és reménykedsz, hogy jót húzol. De azzal semmit nem érsz, ha itt érdeklődsz!

Egyébként nem lehetetlen, igyál egy vödör kávét és egész nap tanulj!

2013. jún. 25. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egész hihetetlen, hogy naponta 3-4 ilyen jellegű kérdés van, ami mind teljesen értelmetlen, mert tanulás helyett teszitek fel őket... Tanuljál, ne GYIK-ozzál, aztán majd meglátod, hogy sikerül. Persze, hogy meg lehet tanulni, csak nem itt kell unatkozni.
2013. jún. 25. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nektek még csak most lesz? Azt hittem már lementek az érettségik, én még múlthét kedden voltam. Hát, piszok nagy szerencsém volt. 3 tételt tanultam meg, és pont belehúztam a 20-ból az egyikbe.

Attól is függ egyébként, hogy mennyire szereted a törit. Ha érdekel, és korábban azért szorgalmasan tanulgattad, akkor nem akadály a 15 tétel.

2013. jún. 25. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Simán! Én 90 tételt tanultam meg (kb. 3 oldal 1 tétel), és 87% lett. Menni fog! :)
2013. jún. 25. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:

nem itt b. szom az időt, csak pihentem kicsit, mert ma tanultam meg a magyar tételeket, és gondoltam nem sajnálok rá két percet hogy kiírjam a kérdást.

köszia hasznos válaszokat!

2013. jún. 25. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Jó későig elhúzódik az érettségi azt megmondom .. :D Már múlthét kedd óta megvan a bizim :D Amúgy töri? azt a legkönnyebb megcsinálni. Ahhoz tényleg hatalmas hülyének kell lenni, h ne tudjon valaki egy kettest összeszedni :D

Van egy csomó forrás és egy kis tudással simán lehet csinálni egy 4-es 5-ös feleletet.

Amúgy meg lehet tanulni ennyi tételt, akaraterő kérdése az egész. :D

2013. jún. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!