Szerintetek lehet kérni, hogy ne csütörtökön, hanem pénteken szóbelizzek? Többi lent!
Figyelt kérdés
esti gimibe járok, még páran felelnek pénteken is. én már dolgozom, és nem akar elengedni a munkahelyem csütörtökön, pedig már régóta lefixáltam a dátumot munkahelyemen. veszekednek velem, hogy pénteket mondtam nekik, és már eléggé rezeg a léc a lábam alatt.2013. jún. 25. 18:30
1/5 anonim válasza:
Ilyen esetben sztem simán, hiszen nem azért nem mész be csütörtökön, mert fodrászhoz mész, hanem mert a munkahelyed nem enged el. Sztem megengedik, sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! igazolást is tudok vinni munkaidőről, és az igazgató kedvel engem, reggel felhívom, remélem el tudja intézni :( kicsit kétségbeestem.
2013. jún. 25. 18:54
3/5 A kérdező kommentje:
nem lehet, meg sem hallgattak telefonban..
2013. jún. 26. 07:57
4/5 anonim válasza:
Komolyan? Sajnálom. Remélem, azért valahogy meg tudod oldani.
5/5 A kérdező kommentje:
remélem megúszom valahogy, felajánlottam rengeteg túlórát cserébe, és persze szóbeli után sprintelek dolgozni. kezd elegem lenni ebből egyébként, az iskolában nyomás van, hogy tanulj, tanulj, munkahelyen meg dolgozz,dolgozz, örülök, hogy holnap végetér ez a keserves pár év, mert zombi vagyok már nagyon :( de az szerintem, hogy mind a két fél ennyire rugalmatlan, egyenesen nevetséges. főleg egy felnőtt suliban.
2013. jún. 26. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!