Mi a véleményetek a pécsi RADNÓTI szakközépiskoláról?
Szia!
Idén voltam 8.-os én a Babitsba megyek tovább kitűnő voltam 8 évig,de ez mindegy is....szerintem ne a Radnótiba menj mert nem egy túl jó iskola,tőlünk olyanokat is felvettek akik 2egészes átlaggal rendelkeztek,úgyhogy ettől sokkal erősebb suliba is mehetnél,mondjuk valamilyen gimnáziumba ;)
Gimnáziumokban nem oktatnak olyan jellegű gazdasági tárgyakat, mint a Radnótiban. Ha a kérdező ilyen területen képzeli el a jövőjét, akkor talán ez jobb választás lenne, mint egy mezei gimnázium.
#1 voltam.
12 éve végeztem ott. Akkor nagyon jó volt! Nem tudom, hogy most van-e más, akkor csak a TÁSI AKG volt még, ahol közgázt lehetett tanulni. Aki ezen a területen akar továbbtanulni, annak szerintem nagyon nagy előny egy "sima" gimnáziummal szemben.
Én más területen tanultam tovább, de ott is úgy álltak hozzánk, hogy aki a Radnótiból jön, az nagyon jó "alapanyag"!
Szerintem a középiskola választás sokban függ attól, hogy a későbbiekben hol szeretnél továbbtanulni. Persze, ha valaki ezt már tudja előre. Én nem tudtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!