Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ilyen esetben mit tegyek?

Ilyen esetben mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az első helyre lehet nem vesznek fel. Jelöltem összesen 3at, mert mindenképp ugyan annyit fizettem volna. Ha nem vesznek fel, ti mit csinálnátok? Mennétek a második helyre (KRF ami hát nem a legjobb iskola) vagy elmennétek okj-képzésre, érettségiznétek emelt szinten nyelvből a pontok miatt és két év múlva újra jelentkeznétek?
2013. jún. 21. 08:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet velem.

Én azt fogom csinálni, hogy megyek a második helyre és átkérem magam év közben kérvénnyel is, valamint az egy elrontott érettségit újra írom és jelentkezek újra is. Ha átvesznek kérvénnyel azzal járok a legjobban, a második esetben "vesztek" egy évet, de még ezt is vállalom azért, hogy oda járhassak ahova igazán szeretnék.

2013. jún. 21. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!