BME VIK-esek! Ha mérnök infóra jelentkezem, és nem csinálok emeltet matekból/fizikából, de egy nagyon jó közepet csinálok belőlük, még van esélyem bekerülni, ugye?
Hát számíthatnak is meg nem. Ha van rá kapacításod, akkor gyúrj rájuk.
Én a matek írásbelit elég szégyenletes módon elrontottam (az első feladatba felcseréltem út közben a reláció jelet és hasonlók), így az csak olyan 80% lesz. Angol 98%, német 97% és 98 pontos évvégi jegyekkel majdnem biztos jobb lesz duplázás nélkül a pontjaim, mint duplázással egy 95% körüli infó középpel is és elég szörnyű töri és magyar eredmények mellett.
Mondjuk ezt annak köszönhetem, hogy a matek emeltet elcsesztem.
Hát bevallom őszíntén, hogy úgy gondoltam, hogy 400 pont felé nem megy a ponthatár és én meg azalatt nem fogok teljesíteni (390 pontomról tudok, és matek szóbelim jó lett, szóval szerintem biztos 400 fölött lehetek), ezért annyira nem gondolkoztam B terven.
Mondjuk ELTE-IK be van jelölve másodiknak, igazából én soha nem tudtam eldönteni, hogy vajon melyik a jobb, mivel kb. minden vélemény, amit róluk olvastam elég szubjektív volt.
De ebben kimerült a B terv nálam.
Hát engem a matek tanárom megkérdezett, hogy hova akarok menni és mit akarok később csinálni, és amikor azt mondtam, hogy ELTE-IK vagy BME-VIK és programozás, akkor azt ajánlotta (ő ELTE-n tanít is), hogy inkáb BME.
Mivel ennél jobb érvet nem tudtam, ezért BME-t választotta.
Nálam így dőlt el a kérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!